Jouw hulp bij veilig slapen

Baby’s slapen gemiddeld 20 uren op een dag. Slapen is belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. Wanner je baby slaapproblemen heeft kan dit allerlei oorzaken hebben, zoals darmkrampjes, reflux, overprikkeling, hooggevoelig, huilbaby, etc. Dit is heel vervelend, niet alleen voor je baby, maar ook voor jou! Een veilige en  rustige slaapomgeving is heel belangrijk. Wij willen je hier graag bij helpen!

Snoozzz is gespecialiseerd in veilig en lekker slapen voor je baby.

Lees meer

Slaapwikkel

Lekker slapen op de rug of op de zij met dat fijne geborgen gevoel net als in de baarmoeder! De Snoozzz Slaapwikkel laat je baby veilig slapen op de rugligging en op de zijligging. Het geeft verlichting bij baby krampjes , buikkrampjes, reflux, verborgen reflux en plagiocefalie en voorkeurshouding. Ook zorgt de Slaapwikkel voor een beter slaapritme. En dat slaapt een stuk prettiger….niet alleen voor je baby, maar ook voor jezelf.

De Snoozzz Slaapwikkel is verkrijgbaar in twee maten. Voor wieg en ledikant. Of wieg, ledikant en éénpersoonsbed, ook heel handig als je op vakantie gaat of uit logeren.

Lees ook ons blog voor tips en verhalen. Heb je zelf een verhaal wat je graag met ons wilt delen? Vertel het ons, heel graag zelfs!

 

Meer informatie

Meer dan 40.000 slaapwikkels verkocht wereldwijd!

Lees ons blog voor tips en verhalen

Hellend kussen

Met het hellend kussen van Snoozzz, ook wel anti reflux kussen genoemd, slaapt je baby op een helling waarbij het bovenste deel van het lichaam iets hoger ligt. Deze houding brengt verlichting bij reflux en verkoudheid en wordt geadviseerd door artsen.

De Slaapwikkel zorgt ervoor dat je kindje niet onder het beddengoed kan glijden wanneer je kindje slaapt op het Snoozzz hellend kussen.

Binnenkort verkrijgbaar

Een ander woord voor hellend kussen is reflux kussen

meer informatie over reflux

Slaapzak

De Slaapzak van Snoozzz is een zachte slaapzak met een opening voor het tussenbeenstuk van de Slaapwikkel.  Zo kan je de Snoozzz Slaapwikkel veilig gebruiken in combinatie met een slaapzak. Deze opening is groot genoeg voor de gordel van de autostoel. Handig wanneer je  je baby in een slaapzak veilig in de maxi cosy wilt meenemen.

binnenkort verkrijgbaar

De Snoozzz slaapzak kan ook zonder de slaapwikkel worden gebruikt.

Slaaptips

Matrassen

Het Snoozzz matras geeft een goede ondersteuning en is ventilerend en heeft een uitwasbare tijk. Dit is heel belangrijk voor de veiligheid van je kindje.  Het Snoozz matras past in het ledikant en is verkrijgbaar in twee varianten.

Onze matrassen worden gemaakt in Duitsland en zijn uitvoerig getest.

meer informatie

Onze matrassen zijn gemaakt van koudschuim, dit zorgt voor een goede ventilatie.

Tips voor de aanschaf van een matras